No šī produktu daudzuma sanāks 12 palieli biezpiena sieriņi.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Izlasot šo rakstu, uzzināsi knifus, kas jāņem vērā, kausējot šokolādi.
Izmantojot otu, silikona formiņas vienmērīgā slānī ieziež ar šokolādi (silikona formiņas meklē specializētajos trauku un virtuves piederumu veikalos vai interneta lieltirgotavās, piemēram, "Aliexpress" vai "Ebay"). Ar šokolādi ieziestās formiņas liek saldētavā uz 8-10 minūtēm, lai šokolāde sastingtu.
Gatavo pildījumu, biezpienam pievieno kausētu sviestu, pūdercukuru, vaniļas ekstraktu un virtuves kombainā vai, izmantojot rokas blenderi, sastrādā viendabīgā masā. Ja blenderis vai virtuves kombains nav pieejams, tad biezpienu divreiz iztrin caur sietu, pēc tam sakuļ ar pārējām sastāvdaļām.
Biezpiena pamatmasai var pievienot arī dažādas citas sastāvdaļas pēc saviem ieskatiem, piemēram, kokosriekstu skaidiņas, marmelādes gabaliņus, rīvētu citrona vai apelsīna miziņu u.c.
Izņem formiņas no saldētavas, piepilda ar biezpiena masu, pārziež ar šokolādi un liek saldētavā vēl uz 5-6 minūtēm. Tad pārvieto uz ledusskapi, kur uzglabā līdz pasniegšanai.
Izņem sieriņus no silikona formiņām un bauda.
Lai labi garšo!