Foto: Publicitātes foto
Sulīgas šokolādes kūkas recepti piedāvā saldumu zīmols "Laima" sadarbībā ar kulinārijas blogu "Našķoties".

Lai pagatavotu šo kūku, nepieciešama kūkas veidne 20 cm diametrā.

*Šoreiz Zane izvēlējusies viducī nelikt garšās kontrastējošo ievārījuma kārtu, bet dot vaļu pilnīgai šokolādes garšai. Līdzsvaram gan tika pievienotas skābenas lielogu dzērvenes, tās kārtojot kūkas virspusē un kūku pasniedzot ar krietnu sauju ogām. Tā kā gaumes ir dažādas, tad Zane aicina katru darīt pēc saviem ieskatiem – iekšpusē noteikti ļoti labi iederēsies arī kāds gards mājas ievārījums vai saspaidītas ogas.

**Krēms ledusskapī būs krietni sastindzis, tāpēc brītiņu pirms kūkas kārtošanas to vēlams atlaidināt istabas temperatūrā.

***Šokolādes krēms aukstumā turēts kļūs diezgan stingrs, tāpēc pirms pasniegšanas ieteicams kūku kādu stundiņu paturēt siltākā telpā vai vienkārši nolikt to galda vidū un brītiņu pirms ēšanas par to papriecāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!