20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
bagete olīveļļa1 ķiploka daiviņa bazilika lapiņas dekoram50 gfetas siers4 tomāti sīpols malti melnie pipari bazilika lapiņas
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.
3
Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.
4
Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē un tad ierīvē katru šķēlīti ar ķiploka daiviņu.
5
Gatavo tomātu salsu. Tomātus sagriež mazos kubiņos, liek bļodā, pievieno sīki sakapātu baziliku un sīpolu, kā arī melnos piparus. Visu samaisa, nolej lieko šķidrumu.
6
Uz maizes šķēlēm liek salsu, tad fetas siera plāksnīti un bazilika lapiņu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit