100Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
200 gtumšā šokolāde130 gsviests3 olas175 gpūdercukurs200 gmilti1 TKcepamais pulveris150 gvalrieksti
Pagatavošana
1
Šokolādi salauž gabaliņos un ūdens peldē izkausē katliņā kopā ar sviestu.
2
Olas saputo ar cukuru, līdz masa vairākkārt palielinājusies apjomā un kļuvusi gandrīz balta.
3
Olu masu samaisa ar izkausēto šokolādi, pievieno miltus, cepamo pulveri un sasmalcinātus valriekstus.
4
Cepamo veidni ietauko ar sviesta piciņu, ielej tajā sagatavoto mīklu.
5
Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 160 grādos, līdz brūnīša virsiņa ir kļuvusi kraukšķīga, bet viducis vēl mīksts – aptuveni 40 - 45 minūtes.
6
Gatavo cepumu pilnībā atdzesē un pirms pasniegšanas sagriež kvadrātiņos.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt atdzesētuCepamais pulverisMiltiOlasPūdercukursSviestsTumšā šokolādePlātsmaizesviegliIkdienas maltīteiValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit