Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gaļai pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samīca.
Masu sadala četrās vienādās daļās, no katras veido burgera kotleti, liek uz ar cepampapīru izklātas cepamās pannas un iepriekš uzkarsētā krāsnī cep grila režīmā 200 grādos 20 minūtes. Pēc šī laika burgeru kotletes apgriež uz otru pusi un cep vēl 20-25 minūtes.
Kamēr gaļa cepas, sagatavo pārējās burgera sastāvdaļas. Lai pagatavotu mērci, bļodiņā sajauc tomātu pastu, Tabasko mērci, sāli, piparus un smalki sakapātus zaļumus.
Burgermaizītes pārgriež uz pusēm un liek krāsnī apgrauzdēties.
Ķeras pie burgeru būvēšanas: uz siltās maizītes liek salātlapu, mērci, gaļu, gurķu, tomātu un sīpolu šķēles, kā arī sieru. Visu noslēdz ar otru maizītes pusi.
Tāpat pagatavo pārējos burgerus un pasniedz.
Lai labi garšo!