60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 olas1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti1 TKdzeramā soda1 glāzepēc izvēles – svaigas vai saldētas ogas, žāvēti augļi, rieksti
Pagatavošana
1
Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.
2
Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.
3
Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.
4
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit