Foto: DELFI
Ātri un vienkārši pagatavojams, sulīgs un patīkami maigs – tieši šāds ir šis kēkss, kurš izdodas vienmēr. Papildini gardumu ar saldētām vai svaigām ogām, žāvētiem augļiem, riekstiem un rozīnēm pēc sirds patikas!
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 olas1 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzesmilti1 TKdzeramā soda1 glāzepēc izvēles – svaigas vai saldētas ogas, žāvēti augļi, rieksti

Pagatavošana

1

Olas un cukuru kārtīgi sakuļ. Pievieno glāzi kefīra un samaisa.

2

Masai pievieno miltus, kas sajaukti ar dzeramo sodu. Visu samaisa līdz viendabīgas konsistences mīklai.

3

Pievieno izvēlētās ogas, augļus vai riekstus, visu samaisa un lej ietaukotā veidnē.

4

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!