15Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 diļļu bunte3 ķiploka daiviņas1 saujapiparmētras4 ĒKolīveļļā4 ciabatas šķēles8 redīsi1 garais gurķis1 saujaspināti pēc garšassāls0.5 ĒKcukurs4 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšasūdens1 lkefīrs
Pagatavošana
1
Dilles sasmalcina, liek katlā. Pievieno rīvētus redīsus, kubiņos sagrieztu gurķi, sasmalcinātus spinātus, sāli, cukuru un samaisa.
2
Ciabatas šķēles saplucina mazākos gabaliņos, liek bļodā, pievieno krūzīti ūdens, piparmētru lapiņas, nomizotas ķiploka daiviņas, olīveļļu, baltvīna etiķi un visu sablendē viendabīgā masā.
3
Bļodas saturu lej katlā, pievieno kefīru un samaisa. Tad pievieno tik daudz ūdens, lai zupa būtu tev tīkamākajā konsistencē. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli, cukuru vai etiķi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit