Skābenie rabarberu kāti gan jau paspēti izmantot plātsmaizes cepšanā, ķīseļa vārīšanā un gaļas marinēšanā. Laiks pagatavot veldzējošu padzērienu, kur pašmāju rabarbers sastopas ar eksotisko apelsīnu.
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.rabarberi5 gab.apelsīni pēc garšascukurs pēc garšasūdens
Pagatavošana
1
Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un vāra kopā ar divu apelsīnu miziņām apmēram desmit minūtes.
2
Nokāš rabarberus un atdzesē novārījumu.
3
Pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, pēc garšas pievieno ūdeni un cukuru.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni vegāniemVārīšanaApelsīniKompoti un sulasLimonāde un kvassViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit