Foto: DELFI

Skābenie rabarberu kāti gan jau paspēti izmantot plātsmaizes cepšanā, ķīseļa vārīšanā un gaļas marinēšanā. Laiks pagatavot veldzējošu padzērienu, kur pašmāju rabarbers sastopas ar eksotisko apelsīnu.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.rabarberi5 gab.apelsīni pēc garšascukurs pēc garšasūdens

Pagatavošana

1

Rabarberus nomizo, sagriež gabaliņos un vāra kopā ar divu apelsīnu miziņām apmēram desmit minūtes.

2

Nokāš rabarberus un atdzesē novārījumu.

3

Pielej svaigi spiestu apelsīnu sulu, pēc garšas pievieno ūdeni un cukuru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!