Foto: Publicitātes foto
Jauno lapu un zaļumu salāti ar pirmajiem redīsiem, gurķiem, kas bagātīgi sajaukti ar kefīra mērci. Kefīram šajos salātos jābūt daudz, jo tie, atšķirībā no gurķu un tomātu salātiem, nedod tik daudz papildu sulas. Šie salāti ir īsti vasaras vēstneši! Recepti iesaka "Rimi Gardēžu" komandas šefpavārs Normunds Baranovskis.
10Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 lapu salātu buntes saujakressalāti saujarukola1 diļļu bunte1 sīpolloku bunte1 garais gurķis10 redīsi800 mlkefīrs pēc garšassāls1 ĒKgraudu sinepes

Pagatavošana

1

Zaļumus un dārzeņus noskalo, nosusina un sasmalcina.

2

Kefīru sajauc ar sinepēm, sāli un bagātīgi pievieno salātiem.

3

Visu samaisa un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!