120Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lsaldais krējums gvaniļas cukurs1 bundža kondensētā piena ar cukuru pēc garšasrozīnes
Pagatavošana
1
Atvēsinātam saldajam krējumam ievieno vaniļas cukuru un ar mikseri sakuļ gaisīgā, bet vēl lejamā konsistencē.
2
Tad lēnām, tievā strūkliņā lej klāt kondensēto pienu, turpinot kult, līdz masa ieguvusi vijīgu konsistenci.
3
4
Putukrējuma masā iecilā rozīnes, lej masu vafeļu glāzītēs un liek saldētavā sasalt uz pāris stundām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit