Foto: Privātā arhīva foto
Mājās gatavota rozīņu plombīra recepti iesaka Natalija Novikova.
120Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 lsaldais krējums gvaniļas cukurs1 bundža kondensētā piena ar cukuru pēc garšasrozīnes

Pagatavošana

1

Atvēsinātam saldajam krējumam ievieno vaniļas cukuru un ar mikseri sakuļ gaisīgā, bet vēl lejamā konsistencē.

2

Tad lēnām, tievā strūkliņā lej klāt kondensēto pienu, turpinot kult, līdz masa ieguvusi vijīgu konsistenci.

3
4

Putukrējuma masā iecilā rozīnes, lej masu vafeļu glāzītēs un liek saldētavā sasalt uz pāris stundām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!