50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gmilti4 ĒKolīveļļa100 gūdens1 šķipsnasāls Garšvielas, ko pārkaisīt, – pēc izvēles un iespējām. Lielie sālsgraudi, svaigi garšaugi (rozmarīns, timiāns, salvija), kūpinātas paprikas pulveris, sīpolu kraukšķi utt.
Pagatavošana
1
Visas sastāvdaļas pamazām samīca kopā, līdz veidojas elastīga masa, kas nelīp pie rokām.
2
Masu intensīvi mīca aptuveni 10-12 minūtes.
3
Kad mīkla izmīcīta, to 20 minūtes atstāj uzbriest un tad izrullē plānus plāceņus, pārlej ar olīveļļu, pārber ar garšvielām un liek cepties 200 grādu karstumā, apmēram 10 minūtes, līdz tā kļūst viegli zeltaina, kraukšķīga un izveidojušies gaisa burbulīši.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit