Labu risoto recepti noteikti var atrast internetā, bet pamatā tie ir arborio rīsi, kas pagatavoti pēc risoto metodes. Garšu varam izvēlēties un regulēt paši, pēc sirds patikas. Recepti iesaka Linda Vilmansone.
30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 grisoto70 gmocarella0.5 TKkūpinātas paprikas pulveris2 olas70 grīvmaize eļļa fritēšanai
Pagatavošana
1
Mocarellas sieru sagriež nelielos kubiņos (1x1 cm) un apbārsta ar kūpināto papriku.
2
Ar mitrām rokām veļ bumbiņas, kurās iespiež neielu iedobi, tajā liek mocarelas gabaliņus un aizspiež ciet tā, lai izveidotos glīta bumbiņa, līdzīga kotletei.
3
Bumbiņu apviļā eļļā, rīvmaizē un fritē viegli zeltainu. Pasniedz uzreiz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit