150Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 baklažāns200 grikotas siers50 gmandeles pētersīļu saišķis1 ķiploka daiviņa pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Sausā pannā apgrauzdē mandeles, lai no tām izdalās eļļas
2
Visu liek blenderī un sablendē viendabīgā krēmīgā masā. Tā sākotnēji var šķist pārāk šķidra, bet, paturot pāris stundas ledusskapī, tā kļūs biezāka.
3
Baklažānus sagriež garenās plānās šķēlēs un apsāla, ļauj izdalīties liekajam šķidrumam.
4
Baklažānu šķēles no abām pusēm grilē uz viegli ietaukotas pannas un pilda ar pagatavoto maisījumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit