Foto: Publicitātes foto
Recepti iesaka Linda Vilmansone.
150Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 baklažāns200 grikotas siers50 gmandeles pētersīļu saišķis1 ķiploka daiviņa pēc garšassāls

Pagatavošana

1

Sausā pannā apgrauzdē mandeles, lai no tām izdalās eļļas

2

Visu liek blenderī un sablendē viendabīgā krēmīgā masā. Tā sākotnēji var šķist pārāk šķidra, bet, paturot pāris stundas ledusskapī, tā kļūs biezāka.

3

Baklažānus sagriež garenās plānās šķēlēs un apsāla, ļauj izdalīties liekajam šķidrumam.

4

Baklažānu šķēles no abām pusēm grilē uz viegli ietaukotas pannas un pilda ar pagatavoto maisījumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!