Foto: Shutterstock
Ja pēc mielošanās ar cūku pupām kāda saujiņa vārītu pupu vēl palikusi pāri, izmanto tās, lai pagatavotu kārdinoši kraukšķīgas maizītes.
25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

bagete2 ĒKeļļa saujavārītas cūku pupas saujarukola3 ĒKpesto

Pagatavošana

1

Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu,

3

Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

4

Izņem maizes šķēles no krāsns, nedaudz atdzesē.

5

Uz maizes šķēlēm ziež pesto, tad liek vārītās cūku pupas (ar vai bez miziņām - tas ir gaumes jautājums), visu dekorē ar rukolas lapiņām

  • Ja vēlies pesto pagatavot mājās, te atradīsi dažādas recepšu variācijas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!