35Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gzemenes20 gbaziliks1 kgledus3 ĒKcitronu sula pēc garšasmedus vai stēvija400 mlūdens
Pagatavošana
1
450 g zemeņu liek saldētavā uz aptuveni 30 minūtēm, lai tās kļūst aukstas, bet nesasalst pilnībā.
2
Pēc pusstundas blenderī liek ledu, baziliku, citrona sulu, saldinātāju (pēc vēlmes) un zemenes no saldētavas. Darbinot blenderi, pievieno masai ūdeni, līdz iegūts vēlamās konsistences kokteilis.
3
Pasniedziet uzreiz, rotājot ar bazilika lapām, pāri palikušām zemenēm un citrona gabaliņiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit