10Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
350 mlsaldais krējums3 glāzesmellenes pēc garšascukurs10 gželatīns
Pagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu auksta ūdens un uzbriedina. Ja deserts paredzēts ātrai apēšanai, želatīnu var nepievienot.
2
Pa to laiku saldajam krējumam pievieno cukuru, sakuļ krējumu vijīgās, ne pārlieku stingrās putās. Atsevišķā traukā sablendē mellenes viendabīgā masā.
3
Pievieno melleņu masu putukrējumam un iemaisa. Pievieno izkausētu želatīnu un iemaisa.
4
Lej krēmu deserta trauciņos, glāzēs vai burciņās, piepildot 2/3 trauka. Virsū ber mellenes, līdz trauks pilns.
5
Liek ledusskapī uz 2-3 stundām, lai masa sastingst.
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCukursMellenesSaldais krējumsKrēmiviegliŽelatīnsBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit