30Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
āboli ūdens kanēlis cukurs
Pagatavošana
1
Ābolus nomizo, izņem serdes un sagriež gabaliņos.
2
Liek iekšā katliņā, pielej nedaudz ūdens un šauj uz plīts karsēties.
3
Kad jau paliek mīksti, piešauj cukuru un kanēli un vāra tik tālāk maisot.
4
Kad jau lielākā daļa mīksta un zaptaina, bet daļa vēl ābolu veseli tad ņem nost, lai drusku atdziest.
5
Nu zapti var iepildīt burciņā un izmazgāt katlu.
6
Liek virsū uz savām brokastu pankūkām un gremdējas atmiņās par Dziesmu un deju svētkiem
Mēs ēdīsim no visas sirds!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit