5Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlboršča sagataves burciņa no veikala500 mlburciņa rīvētu, marinētu biešu6 gurķi1.5 lūdens pēc garšassāls1 TKcukurs4 ĒKcitronu sula pēc garšasdilles un pētersīļi4 ķiploku daiviņas skābs krējums
Pagatavošana
1
Abu burku saturu lej katlā, pievieno uz rupjās rīves sarīvētus gurķus, uz smalkās rīves pierīvē ķiplokus, liek klāt sakapātus zaļumus, pārējās sastāvdaļas un samaisa.
2
Pievieno ūdeni, piekoriģējot zupas vēlamo biezumu.
3
Zupu var pasniegt uzreiz, bet vēsākam rezultātam katlu uz pusstundu liek saldētavā, tad izņem, zupu apmaisa, lej šķīvjos un pasniedz, papildinot ar krietnu karoti skāba krējuma un rupjmaizes vai "ķieģelīša" šķēli.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit