Jolo virtuve - 113
Foto: DELFI
Veldzējošs aukstais borščs, kas iejaucams vien pāris minūtēs bez vārīšanas un laikietilpīgas produktu smalcināšanas – viens, divi, un zupa ir gatava! Ja nespēj savu dzīvi iedomāties bez gaļas, pilnai laimei pierīvē klāt gabaliņu vārītās desas.
5Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 mlboršča sagataves burciņa no veikala500 mlburciņa rīvētu, marinētu biešu6 gurķi1.5 lūdens pēc garšassāls1 TKcukurs4 ĒKcitronu sula pēc garšasdilles un pētersīļi4 ķiploku daiviņas skābs krējums

Pagatavošana

1

Abu burku saturu lej katlā, pievieno uz rupjās rīves sarīvētus gurķus, uz smalkās rīves pierīvē ķiplokus, liek klāt sakapātus zaļumus, pārējās sastāvdaļas un samaisa.

2

Pievieno ūdeni, piekoriģējot zupas vēlamo biezumu.

3

Zupu var pasniegt uzreiz, bet vēsākam rezultātam katlu uz pusstundu liek saldētavā, tad izņem, zupu apmaisa, lej šķīvjos un pasniedz, papildinot ar krietnu karoti skāba krējuma un rupjmaizes vai "ķieģelīša" šķēli.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!