Sastāvdaļas
Pagatavošana
Olas, kefīru, eļļu, cukuru, kanēli ieliek vienā bļodā un samaisa.
Pievieno burkānus, rozīnes, valriekstus, kokosriekstu skaidiņas un samaisa.
Pievieno miltus, sodu un sāli, samaisa līdz viendabīgai masai.
Krāsni uzsilda līdz 200 grādiem, masu sadala trīs daļās un salej cepamformās. Ja nav trīs cepamformu, tad var izmantot foliju. Foliju apliek apkārt cepamformai un izņem ārā, iegūstot formu, kur liet biskvīta masu. Biskvītus cep ~20 minūtes.
Gatavo krēmu. Bļodā sakuļ sviestu, pievieno krēmsieru un saputo, tad pievieno pūdercukuru un kuļ līdz viendabīgai masai.
Gatavos biskvītus atdzesē. Pirmo biskvītu pārziež ar krēmu, liek otro un atkal devīgi apziež ar krēmu, tad liek trešo biskvītu, pārklāj ar krēmu. Dekorē ar riekstiem, rīvētiem burkāniem vai biskvīta drumstalām.
Kūku liek uz pāris stundām ledusskapī, atdzesē, griež gabalos un pasniedz.
Lai labi garšo!