5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kgtomāti6 gab.paprikas7 gab.ķiploku daiviņas120 gcukurs1 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Paprikai izņem sēklotni, mīkstumu sagriež gabaliņos. Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.
2
Papriku, tomātus un ķiplokus liek katlā, pievieno cukuru, sāli un vāra 40 minūtes kopš brīža, kad masa sāk burbuļot.
3
Karstu lečo pilda sterilizētās burkās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.
4
Lečo glabājas ļoti labi, to lieto pie zupām, mērcēm, gaļas ēdieniem vai arī ēd tāpat vien kā salātus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit