50Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 patisons250 gkūpināts šķiņķis100 gsiers50 mlsaldais krējums1 paprika pēc garšasmalti pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 190 grādiem.
2
Patisonu izgrebj ar karoti. Mīkstumu neizmet, jo to var izmantot pankūku vai plācenīšu pagatavošanai.
3
Gatavo pildījumu. Bļodā liek sasmalcinātu kūpināto šķiņķi (var izmantot arī kūpinātu vistu vai arī aizstāj kūpinājumu ar malto gaļu). Pievieno kubiņos sagrieztu papriku, sasmalcinātus sīpolus un maltus melnos piparus.
4
Visu pārlej ar saldo krējumu un apmaisa.
5
Masu liek patisonā un liek krāsnī uz 30 minūtēm. Tad pārber ar sarīvētu sieru un cep, līdz siers izkusis un apbrūnējis.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit