30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgsviesta pupiņas1 kgpaprika1 lūdens1 glāzecukurs1 glāzeeļļa1 ĒKsāls10 ĒKetiķis
Pagatavošana
1
Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku kubiņos (var pievienot mazāk paprikas, palielinot pupiņu svaru, lai kopējā masa būtu 3 kilogrami).
2
Pupiņām nogriež galus, sagriež pupiņas mazākos gabalos.
3
Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru, eļļu un apmaisot vāra, līdz marināde verdoša. Tad katlā ber pupiņas un vāra 5 minūtes, tad ber papriku un vāra vēl 10 minūtes. Pielej etiķi (ja izmanto esenci, tad pietiks ar 1 ĒK), pilda sterilizētās burkas, pārlej ar verdošo marinādi un aizvāko.
4
Pasterizēšana nav nepieciešama.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit