Foto: Publicitātes foto
Recepti iesaka Linda Vilmansone.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 cantilope melone400 gprošuto1 saujaķirštomāti150 gmocarella2 ĒKtrifeļu vai olīveļļa sāls, pipari

Pagatavošana

1

Meloni sagriež gareniski uz pusēm, iztīra sēklotni un sagriež daivās.

2

Prošuto šķēlītes aptin ap melones gabaliņiem.

3

Uz liela dēļa izkārto meloni, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, mocarellas gabaliņus, apslaka ar eļļu un bauda kopā ar martini toniku.

4

Meloni var griezt arī citas formas gabaliņos, piemēram kubiņos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!