10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 cantilope melone400 gprošuto1 saujaķirštomāti150 gmocarella2 ĒKtrifeļu vai olīveļļa sāls, pipari
Pagatavošana
1
Meloni sagriež gareniski uz pusēm, iztīra sēklotni un sagriež daivās.
2
Prošuto šķēlītes aptin ap melones gabaliņiem.
3
Uz liela dēļa izkārto meloni, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, mocarellas gabaliņus, apslaka ar eļļu un bauda kopā ar martini toniku.
4
Meloni var griezt arī citas formas gabaliņos, piemēram kubiņos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit