Foto: DELFI

Šašliks vai grilēti dārzeņi ar īsto mērci pacels tavu maltīti nākamajā līmenī. Ierasto krējuma mērci atsvaidzini ar šķipsniņu ingvera pulvera un dekorē ar svaigām jāņogām. Recepti iesaka krodziņa "Pils ķēķis" saimniece Ilze Briede.

5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 mlskābais krējums1 saujadilles, pētersīļi3 gab.ķiploka daiviņas1 šķipsnacukurs2 šķipsnassāls pēc garšasingvera pulveris pēc garšasmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Skābo krējumu liek bļodiņā, pievieno smalki sakapātas dilles un pētersīļus.

2

Piespiež ķiploka daiviņas, piešauj cukuru, sāli, ingvera pulveri un maltus melnos piparus.

3

Visu kārtīgi samaisa un pasniedz pie gaļas ēdieniem, čipsiem vai strēmelītēs sagrieztiem dārzeņiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!