14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
SORBETAM:200 gsaldētas ogas70 gcukurs1 gab.olas baltums SKĀBĀ KRĒJUMA PUTĀM:100 gskābais krējums25 gcukurs MAIZES DRUMSTALĀM:2 gab.rudzu maizes šķēles1 ĒKsviests1 ĒKmaltas linsēklas DEKORĒŠANAI: pēc garšaspūdercukurs pēc garšassvaigas ogas
Pagatavošana
1
Gatavo sorbetu - saldētās ogas liek blenderī, pievieno cukuru un olas baltumu, visu sablendē viendabīgā masā.
2
Skābo krējumu (tam jābūt vismaz 25% treknam) saputo ar cukuru.
3
Uz pannas sviestā apgrauzdē rudzu maizes drumstalas, pievieno maltas linsēklas un ātri apgrauzdē arī tās.
4
Kārto visu caurspīdīgā glāzē vai burciņā, liekot kārtām - sāk ar saldēto ogu sorbetu, tad liek rudzu maizi, tad skābā krējuma putas. Dekorē ar svaigām ogām un pūdercukuru.
5
Kārtas var papildināt ar bezē cepumiem, putukrējumu vai svaigām ogām.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit