25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
400 griekstu ķirbis50 mlsezama eļļa70 grukola50 gcietais siers300 gbaravikas vai citas sēnes50 gciedru rieksti10 paipalu olas
Pagatavošana
1
Riekstu ķirbi sagriež daivās un nomizo. Apsāla, liek dziļā pannā vai katlā un sautē nelielā ūdens daudzumā 15 minūtes.
2
Sēnes sagriež gareniski plānās šķēlītēs un karstā sezama eļļā apcep zeltainas no abām pusēm.
3
Sausā pannā apgrauzdē ciedru riekstus.
4
Paipalu olas novāra 3 minūtes, liekot karstā ūdenī.
5
Šķīvī izkārto rukolu, pāri kārto ķirbja šķēlītes, pārrīvē parmezāna sieru, izkārto sēnes, uz pusēm pārgrieztas paipalu oliņas un pārber ar riekstiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit