5Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gkonservētas baltās pupiņas2 glāzesvalriekstu kodoli2 ķiploka daiviņas200 gsaulē kaltēti tomāti eļļā pēc garšasKajēnas pipari4 ĒKrauga plārslas pēc garšasbaziliks, rozmarīns u.c.
Pagatavošana
1
Pupiņām nolej šķidrumu (to neizlej). Ķiplokus nomizo.
2
Visas sastāvdaļas liek virtuves kombainā un sablendē līdz krēmveida masai. Pēc savas gaumes piekoriģē vēlamo konsistenci, ja nepieciešams, pievienojot pupiņām nolieto šķidrumu.
*Rauga pārslas nav tas pats, kas parastais raugs! Šis produkts tiek ražots no neaktīva rauga, un tām ir riekstu un siera garša, tādēļ rauga pārslas iederās vegāniskās siera mērcēs un gandrīz jebkurā ēdienā, kura garšu vēlies padarīt pilnvērtīgāku.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit