Foto: Publicitātes foto
Lai dažādotu brokastu putras baudīšanas iespējas, kulinārijas bloga "Upene.lv" autore Annija Mihelsone un "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā recepti pilngraudu auzu pārslu putrai ar mango, zemesriekstu sviestu un ciedru riekstiem
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

0.5 glāzepilngraudu auzu pārslas1.5 glāzeauzu piens0.25 ābols0.25 mango3 ĒKzemesriekstu sviests2 ĒKciedru rieksti3 zemenes (svaigas vai saldētas)0.5 TKkanēlis

Pagatavošana

1

Katliņā liek vārīties auzu pienu, pievieno pārslas, vāra 2-3 minūtes, pēc tam uzliek vāciņu un ļauj putrai uzbriest.

2

Liek putru bļodā. Smalkās daiviņās sagriež ābolu un mango, izkārto tos virs putras. Vidū liek zemesriekstu sviestu un izkārto gabaliņos sagrieztas zemenes, pārber ar kanēli un ciedru riekstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!