Foto: Publicitātes foto

Ātri un vienkārši pagatavojami vistas nageti kraukšķīgā parmezāna siera garoziņā. Vislabāk garšos, pasniegti ar sulīgiem kāpostu salātiem (recepte, lūk, te).

30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gatkauloti vistu šķiņķīši bez ādas100 gParmezāna tipa riers1 paciņa "Crispy Chicken Spice Mix"

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225 °C. Plāti izklāj ar cepamo papīru.

2

Sagriež vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.

3

Lielā bļodā samaisa garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai ar rīvētu parmezāna sieru.

4

Pievieno gaļas gabaliņus un labi apmaisa, lai katrs no tiem būtu pilnībā pārklāts ar maisījumu.

5

Izkārto gaļas gabaliņus uz cepamās plāts un cep krāsnī 15-20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!