Ātri un vienkārši pagatavojami vistas nageti kraukšķīgā parmezāna siera garoziņā. Vislabāk garšos, pasniegti ar sulīgiem kāpostu salātiem (recepte, lūk, te).
30Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gatkauloti vistu šķiņķīši bez ādas100 gParmezāna tipa riers1 paciņa "Crispy Chicken Spice Mix"
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 225 °C. Plāti izklāj ar cepamo papīru.
2
Sagriež vistas fileju 3x3 cm gabaliņos.
3
Lielā bļodā samaisa garšvielu maisījumu vistas gaļas panēšanai ar rīvētu parmezāna sieru.
4
Pievieno gaļas gabaliņus un labi apmaisa, lai katrs no tiem būtu pilnībā pārklāts ar maisījumu.
5
Izkārto gaļas gabaliņus uz cepamās plāts un cep krāsnī 15-20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit