75Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 kartupeļi4 bekona šķēles4 ĒKbezpiedevu krēmsiers4 mazas olas4 ĒKrīvēts siers pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Sadursta nomazgātus, nosausinātus kartupeļus ar dakšu un cep krāsnī 40 minūtes. (Ja izmanto ar mizu vārītus kartupeļus, šo soli izlaiž.) Kartupeļus atdzesē.
3
Uzkarsētā pannā apgrauzdē bekonu, līdz tas ir caurspīdīgs.
4
Kartupeļus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj mīkstumu, liek kartupeļus veidnē. Katrā kartupeļa pusītē liek bekona šķēli, krēmsieru un iesit olu.
5
Pārkaisa ar sāli, pipariem un pārber ar sieru. Cep krāsnī 10-15 minūtes, līdz olu baltumi ir sarecējuši, bet dzeltenumi vēl ir krēmīgi.
Lai labi garšo!
BrokastisCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBekonsKartupeļiOlasPipariSiersKartupeļu ēdieniviegliIkdienas maltīteiKrēmsierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit