40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
390 gmilti1 TKsāls0.5 TKdzeramā soda2 ĒKpūdercukurs2 banāni, nogatavojušies1 ola125 mlpaniņas
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Bļodā samaisa miltus, sodu, sāli un cukuru. Pievieno sablendētus vai ar dakšu saspaidītus banānus, viegli sakultu olu, paniņas un maisa, līdz iegūta viendabīga mīkla. Ja tā šķiet pārlieku šķidra, iemaisa vēl pāris karotes miltu.
3
Uz miltiem pārkaisītas darba virsmas mīklu saveļ lodes formā. Lodi ar plaukstām saplacina, līdz iegūts 2.5 cm biezs plācenis.
4
Liek mīklu veidnē, ar asu nazi (vislabāk šim nolūkam noderēs picas nazis) sadala astoņās daļās.
5
Liek krāsnī uz 20 minūtēm. Cepumu šķēles pasniedz karstas, jo tad tās garšos vislabāk.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuMiltiOlasPūdercukursCepumiviegliIkdienas maltīteiPaniņasBanāniDzeramā sodasalsAngļu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit