Foto: Vida Press
Avokado var ne vien baudīt svaigā veidā, bet arī izmantot cepšanai. Krēmīgo mīkstumu sajaucot ar miltiem, konservētu kukurūzu un zaļumiem, brokastīs varēsi mieloties ar zeltainiem plācenīšiem.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 tasepašbriestošie (self-rising) milti šķipsnasāls1 ola citrons (sula un rīvēta miziņa)2 tases"Bonduelle" konservēta kukurūza1 taseavokado mīkstums, sagriezts kubiņos taserīvēts siers pēc garšaslociņi, kapāti pēc garšaskinza vai pētersīļi, kapāti sviests cepšanai kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza

Pagatavošana

1

Bļodā sajauc miltus ar sāli. Pievieno viegli sakultu olu, citronu sulu, rīvētu miziņu, kukurūzu bez šķidruma un samaisa.

2

Pievieno bļodas saturam avokado kubiņus, sieru, zaļumus un samaisa.

3

Pannā izkausē sviestu, ar ēdamkaroti liek uz pannas nelielus plācenīšus un apcep tos zeltainus un kraukšķīgus no abām pusēm.

4

Liek uz šķīvja, kas iepriekš izklāts ar papīra dvieli vai salvetēm, kas uzsūks liekās taukvielas.

5

Pasniedz ar skābo krējumu vai saldo čili mērci un citrona šķēlīti.

Lai labo garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!