20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 tasepašbriestošie (self-rising) milti šķipsnasāls1 ola citrons (sula un rīvēta miziņa)2 tases"Bonduelle" konservēta kukurūza1 taseavokado mīkstums, sagriezts kubiņos taserīvēts siers pēc garšaslociņi, kapāti pēc garšaskinza vai pētersīļi, kapāti sviests cepšanai kārba "Bonduelle" konservēta kukurūza
Pagatavošana
1
Bļodā sajauc miltus ar sāli. Pievieno viegli sakultu olu, citronu sulu, rīvētu miziņu, kukurūzu bez šķidruma un samaisa.
2
Pievieno bļodas saturam avokado kubiņus, sieru, zaļumus un samaisa.
3
Pannā izkausē sviestu, ar ēdamkaroti liek uz pannas nelielus plācenīšus un apcep tos zeltainus un kraukšķīgus no abām pusēm.
4
Liek uz šķīvja, kas iepriekš izklāts ar papīra dvieli vai salvetēm, kas uzsūks liekās taukvielas.
5
Pasniedz ar skābo krējumu vai saldo čili mērci un citrona šķēlīti.
Lai labo garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoCitroniKinzaSiersSviestsSīpollokiPankūkasKonservēta kukurūzaDārzeņu pankūkas un plācenīšiBonduelle svētku maģijaBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit