50Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 kartupeļi150 gcauraudzītis1 sīpols4 ķiploka daiviņas2 olas eļļa cepšanai pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Kartupeļus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves (šķidrumu nenospiež), samaisa ar viegli sakultām olām, sāli un pipariem. Sīpolus un ķiplokus nomizo un sasmalcina. Cauraudzīti sagriež kubiņos.
3
Cauraudzīti pannā apcep ar sīpoliem un ķiplokiem. Pannā lej kartupeļu masu un visu samaisa.
4
5
Cep krāsnī aptuveni 40 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.
6
Griež šķēlēs un pasniedz ar skābu krējumu. Kuģelis labi garšos arī, kad būs atdzisis.
Lai labi garšo!
CepeškrāsnsCūkgaļas krūtiņaKartupeļiOlasPipariKartupeļu ēdieniKartupeļu sacepumiLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit