Foto: Privātais arhīvs
Sulīgus vistas nagetus zeltaini kraukšķīgā panējumā var itin vienkārši pagatavot ārī, izvairoties no neveselīgās vārīšanas eļļā. Tev būs nepieciešama cepeškrāsns un vien četras sastāvdaļas. Recepti iesaka Inga Bidina.
30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

vistas fileja majonēze ķiploki nesaldinātas brokastu pārslas

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar foliju vai cepamo papīru.

2

Vistas fileju sagriež vēlamā lieluma un formas gabaliņos vai šķēlēs. Majonēzi samaisa ar nomizotiem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Ja vēlas, var pievienot šķipsnu muskatrieksta, kūpinātas paprikas pulveri vai citas garšvielas pēc savas gaumes un ieskatiem.

3

Brokastu pārslas ar pirkstiem saberž smalkākos gabaliņos (var pārslas sabērt polietilēna maisiņā un viegli padauzīt ar mīklas rulli vai gaļas klapējamo āmuru).

4

Gaļas gabaliņus apviļā majonēzē, tad brokastu pārslās, liek uz plāts un cep 20 minūtes.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!