30Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vistas fileja majonēze ķiploki nesaldinātas brokastu pārslas
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar foliju vai cepamo papīru.
2
Vistas fileju sagriež vēlamā lieluma un formas gabaliņos vai šķēlēs. Majonēzi samaisa ar nomizotiem, caur spiedi izspiestiem ķiplokiem. Ja vēlas, var pievienot šķipsnu muskatrieksta, kūpinātas paprikas pulveri vai citas garšvielas pēc savas gaumes un ieskatiem.
3
Brokastu pārslas ar pirkstiem saberž smalkākos gabaliņos (var pārslas sabērt polietilēna maisiņā un viegli padauzīt ar mīklas rulli vai gaļas klapējamo āmuru).
4
Gaļas gabaliņus apviļā majonēzē, tad brokastu pārslās, liek uz plāts un cep 20 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniviegliMajonēzeIkdienas maltīteiBrokastu pārslas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit