7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.5 kgaļņa gaļa3 sīpoli2 olas7 ĒKMārlapiņi "Visa MMērce #6"3 ĒKmilti pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Samaļ gaļmašīnā ar rupjo sietu aļņa gaļu bez cīpslām un bez taukiem (ņemu stilbu gaļu, pavēderes gaļu, visādus "nesmukos" gabalus).
2
Tad pievieno plānās šķēlēs sagrieztus sīpolus, lauku olas, 3 ĒK mērces, miltus, piparus un sāli.
3
Gaļu samīca un, paņemot rokās, met/atsit bļodā, lai izsistu lieko gaisu.
4
Uzkarsē pannu, cep olīveļļā uz mērenas uguns lielas kotletes. Tad kārto cepamtraukā, pa starpām saliek 4 ĒK mērces un părlej ar ūdeni, lai šķidrums būtu kotletēm līdz pusei.
5
Tad liek trauku iepriekš līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī (augša+apakša+ventilators) uz 20 minūtēm, pēc tam apgriež kotletes uz otru pusi un liek cepties 140 grādos 20 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit