12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 lielas olas4 kartupeļi1 neliela selerijas sakne4 burkāni2 pētersīļa saknes2 skābi āboli4 sālīti gurķi1 "Bonduelle" bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu0.5 tasemajonēze0.5 tasekrējums2 ĒKmaigas sinepes pēc garšassāls un pipari
Pagatavošana
1
Olas, kartupeļus, burkānus, pēterīļa saknes un selerijas sakni novāra, atdzesē, nomizo un sagriež nelielos kubiņos. Tāpat kubiņos sagriež arī ābolus un gurķus.
2
Visas augšminētās sastāvdaļas liek bļodā, pievieno konservētus zaļos zirnīšus, kam noliets šķidrums.
3
Krējumu sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un sinepēm. Pievieno bļodas saturam un samaisa.
Lai labi garšo!
BurkāniKartupeļiOlasPētersīļiSelerijasSinepesSkābais krējumsĀboliDārzeņu salātiMajonēzeSālīti gurķisalsZaļie zirnīšiBonduelle svētku maģija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit