25Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gsiers3 olas100 gskābs krējums1 ĒKmanna6 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Sieru sarīvē, liek bļodā, pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Mīklai jābūt pašķidrai un no karotes līstošai, bet ne tik šķidrai kā plāno pankūku mīklai.
2
Ja siers trāpījies sāļāks, tad mīklai sāli pievienot nav nepieciešams. Pēc izvēles pamatmīklu var uzlabot, piespiežot tai klāt ķiplokus, iemaisot sasmalcinātus zaļumus, sīki sakapātu šķiņķi vai ko citu pēc izvēles.
3
Pannā uzkarsē eļļu, to nežēlojot. Ar karoti liek verdošajā eļļā pankūciņas un apcep zeltainas no abām pusēm. Liek uz šķīvja, kas izklāts ar papīra dvieli, lai notecinātu lieko šķidrumu.
4
Pasniedz ar skāba krējuma-ķiploku un zaļumu mērci vai vieglu mērci uz bezpiedevu jogurta bāzes, kurā iemērcēt zeltainās, kraukšķīgās siera pankūciņas.
Lai labi garšo!
CepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasSiera un biezpiena uzkodasMannaMiltiSiersPankūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit