Foto: Publicitātes foto
Neierasta, mazajiem piemērota čia sēklu pudiņa Ziemasavētku versija, kas garšos arī lielajiem. To var pasniegt gan brokastīs, gan launagā vai arī kā desertu svētkos. Recepti piedāvā kampaņas “Mazais nav lielais” vēstnese, divu bērnu mamma Laura Grēviņa.
10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
60 gčia sēklas2 dateles apelsīns, izspiesta sula1 TKpiparkūku garšviela250 mlAptamil 3 vai cits piena maisījums granātābola sēkliņas vai svaigas/saldētas ogas dekoram

Pagatavošana

1

Dateles kopā ar čia sēklām sablendē, jo tad organisms pilnvērtīgāk uzsūc sēklās esošās uzturvielas.

2

Pievieno garšvielas, sulu un piena maisījumu. Visu samaisa.

3

Masu liek mazos trauciņos un ievieto ledusskapī vismaz uz 3 stundām. Pasniedz ar granātābolu sēkliņām vai ogām pēc izvēles.

Lai labi gsršo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!