8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
4 olu dzeltenumi pēc garšascukurs4 ĒKkakao200 mlpiens, karsēts400 mlsaldais krējums12 gželatīns pēc garšasvaniļas cukurs vai ekstrakts dzērveņu ķīselis pasniegšanai
Pagatavošana
1
Želatīnu pārlej ar nelielu daudzumu ūdens un uzbriedina 5-7 minūtes.
2
Sakuļ saldo krējumu ar aptuveni 5 ĒK cukura vijīgās putās.
3
Citā bļodā sakuļ olas dzeltenumus ar kakao un vēl 5 ĒK cukura, tad pamazām lej klāt uzkarsētu pienu un iekuļ. Iemaisa uzbriedināto želatīnu. Kad masa sāk biezēt, iemaisa saputoto krējumu un izlej masu traukā.
4
Trauku liek ledusskapī uz pāris stundām.
5
Griež kvadrātiņos un pasniedz ar dzērveņu ķīseli (kā to pagatavot, stāstījām, lūk, te).
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuCukursOlasPiensSaldais krējumsviegliŽelatīnsDzērvenesIkdienas maltīteiVaniļas cukursKakao
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit