25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 ĒKsviests1 sarkanais sīpols100 gbekons2 ĒKmedus2 ĒKkvalitatīvs sarkanvīna etiķis pēc garšassāls, pipari2 ĒKsviests3 cigoriņu galviņas, kas pārgrieztas uz pusēm pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Dziļā pannā izkausē sviesu, pievieno smalki sagrieztu bekonu un sīpolus un sautē, līdz sīpoli ir zeltaini caurspīdīgi.
2
Pannas saturā iemaisa medu, sarkanvīna etiķi, pievieno sāli un piparus un visu sajauc.
3
Pannu noceļ no plīts un tur siltumā.
4
Citā pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta un apcep cigoriņus.
5
Apceptās lapas liek servējamā šķīvī un pārlej ar bekona mērci.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit