Foto: Vida Press
Kraukšķīgās cigoriņu lapas der ne tikai svaigajiem salātiem, tās var arī sautēt vai cept, gatavojot piedevas brangākai ēdienreizei.
25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 ĒKsviests1 sarkanais sīpols100 gbekons2 ĒKmedus2 ĒKkvalitatīvs sarkanvīna etiķis pēc garšassāls, pipari2 ĒKsviests3 cigoriņu galviņas, kas pārgrieztas uz pusēm pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Dziļā pannā izkausē sviesu, pievieno smalki sagrieztu bekonu un sīpolus un sautē, līdz sīpoli ir zeltaini caurspīdīgi.

2

Pannas saturā iemaisa medu, sarkanvīna etiķi, pievieno sāli un piparus un visu sajauc.

3

Pannu noceļ no plīts un tur siltumā.

4

Citā pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta un apcep cigoriņus.

5

Apceptās lapas liek servējamā šķīvī un pārlej ar bekona mērci.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!