Ziemassvētku kulinārijas akadēmija
Recepti iesaka Ziemassvētku kulinārijas akadēmija, ko decembrī rīkoja "3 pavāru restorāns Tam labam būs augt" un "Boržomi". Tautā iemīļotais rupjmaizes kārtojums – šķiet jau, ka neko jaunu tur vairs nevar sagaršot, taču, lūk, šis deserts atšķirīgā versijā, kas atklāj jaunas garšas.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
250 grupjmaizes rīvmaize150 gsvaigais siers100 gbiezpiens100 gcukurs100 mlbalzams75 gpūdercukurs100 mlupeņu sula50 gbaltā šokolāde20 mlcukura sīrups PASNIEGŠANAI: brūkleņu ievārījums, dzērvenes, sukādes

Pagatavošana

1

Rīvmaizei pievieno pūdercukuru, upeņu sulu un izmaisa līdz viendabīgai masai.

2

Lej balzamu katliņā un pievieno cukuru – uz vidējas uguns novāra līdz sīrupa konsistencei.

3

Atdzesē un pievieno svaigajam sieram. Visu izmaisa.

4

Balto šokolādi izkausē ūdens peldē. Biezpienam pievieno cukursīrupu, izmaisa un pievieno izkausēto šokolādi.

5

Izmaisa. Kārto sastāvdaļas.

6

Pasniedz ar ievārījumu, svaigām dzērvenēm un dažādām sukādēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!