11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
250 grupjmaizes rīvmaize150 gsvaigais siers100 gbiezpiens100 gcukurs100 mlbalzams75 gpūdercukurs100 mlupeņu sula50 gbaltā šokolāde20 mlcukura sīrups PASNIEGŠANAI: brūkleņu ievārījums, dzērvenes, sukādes
Pagatavošana
1
Rīvmaizei pievieno pūdercukuru, upeņu sulu un izmaisa līdz viendabīgai masai.
2
Lej balzamu katliņā un pievieno cukuru – uz vidējas uguns novāra līdz sīrupa konsistencei.
3
Atdzesē un pievieno svaigajam sieram. Visu izmaisa.
4
Balto šokolādi izkausē ūdens peldē. Biezpienam pievieno cukursīrupu, izmaisa un pievieno izkausēto šokolādi.
5
Izmaisa. Kārto sastāvdaļas.
6
Pasniedz ar ievārījumu, svaigām dzērvenēm un dažādām sukādēm.
Ziemassvētku receptesPasniegt atdzesētuBaltā šokolādeBalzamsBiezpiensCukura sīrupsCukursPūdercukursUpeņu sulaKārtojumi un šarlotesviegliSvaigais siersRupjmaizes rīvmaize
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit