720Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
130 gsviests150 gtumšais muskovado cukurs2 ĒKpiparkūku garšviela280 gspeltas kviešu milti1 TKdzeramā soda1 ola
Pagatavošana
1
Katlā sildi sviestu ar cukura sīrupu un muskovado cukuru.
2
Kad cukurs izkusis, pievieno aptuveni 150 g miltu. Mīklu noplaucē.
3
Ļauj mīklai padzist, līdz to var noturēt rokās. Tad mīklai pievieno vienu olu, iemaisi izsijātus atlikušos miltus un sodu.
4
Mīklu ietin cepamajā papīrā vai pārtikas plēvē un atstāj ledusskapī uz nakti vai ilgāk.
5
Piparkūkas cep 200 grādos 8 - 12 minūtes. Laiks atkarīgs no piparkūku lieluma un biezuma.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit