150Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
220 gkausēts sviests1 ĒKolīveļļa12 teļa vai liellopa filejas šķēles, plāni izklapētas12 šķēlesprošuto šķiņķis pēc garšassāls un malti melnie pipari2 ķiploku daiviņas, sasmalcinātas1 glāzerīvmaize50 gcietais siers0.5 pētersīļu bunte, sasmalcināta4 cieti vārītas olas, sakapātas
Pagatavošana
1
Gaļas šķēles no vienas puses ieziež ar sviesta un eļļas maisījumu. Tajā pašā pusē ieberzē sāli un piparus, kā arī ķiplokus. Virs ķiplokiem uzkaisa kārtiņu rīvmaizes, kas sajaukta ar cieto sieru, tad ber kārtu pētersīļu un virs tiem – sakapātas olas, visu pārklāj ar prošuto šķēli.
2
Gaļu cieši satin rullīšos, nosien ar diegu vai sasprauž ar koka irbulīšiem.
3
Cep sakarsētā pannā uz vidējas liesmas aptuveni 2 minūtes no katras puses, līdz rullīši apbrūnējuši.
4
Noņem tos no cepešpannas, liek katlā, pārlej ar tomātu mērci un vāra uz lēnas uguns 2 stundas. Pārliešanai izmanto Marinara mērci, kuras recepte atrodama, lūk, te.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit