9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
sviests cepšanai3 olas150 gcukurs šķipsnasāls pēc garšasvaniļas ekstrakts, esence vai cukurs150 gmilti4 TKsoda120 mlpiens pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru, sāli un vaniļu viendabīgā masā.
2
Iesijā un iekuļ miltus. Pievieno pienu, sodu un samaisa, līdz masa ir gluda, viendabīga.
3
Mīklu "atpūtina" 20 minūtes.
4
Sakarsētā, ieeļļotā pannā ar karoti liek mīklu. Apcep pankūciņas zeltainas no abām pusēm.
5
Liek uz šķīvja, pārziež ar sviestu, pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensVāciešu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursMiltiOlasPiensPūdercukursSviestsPankūkasviegliIkdienas maltīteiDzeramā sodasalsVaniļas ekstrakts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit