20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kvinoja konservēts tuncis gurķis ķirštomāti lociņi dīgsti sāls un malti melnie pipari olīveļļa balzamiko etiķis
Pagatavošana
1
Novāra kvinoju, sekojot instrukcijai uz paciņas.
2
Tomātus un gurķus sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Salātiem var pievienot arī šķēlītēs sagrieztu avokado vai vārītas olas.
3
Tuncim nolej šķidrumu (ja izmanto tunci eļļā, nolieto eļļu saglabā salātu pārliešanai).
4
Visas sastāvdaļas liek uz šķīvja, pārslaka ar eļļu un balzamiko etiķi, pievieno sāli, piparus un visu pārkaisa ar dīgstiem.
Lai labi garšo!
BrokastisMazkaloriju ēdieniBalzamiko etiķisGurķiKvinojaOlīveļļaSīpollokiTuncisĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiViegla vasaras maltīteDīgsti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit