Foto: Privātais arhīvs
Ziemas mēnešos tā vien gribas ātrāk piesaukt pavasari visos iespējamos veidos, arī piekoriģējot ēdienkarti un biežāk tajā iekļaujot krāsām, vitamīniem un uzturvielām bagātus salātus. Recepti iesaka Sanita Berģe.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kvinoja konservēts tuncis gurķis ķirštomāti lociņi dīgsti sāls un malti melnie pipari olīveļļa balzamiko etiķis

Pagatavošana

1

Novāra kvinoju, sekojot instrukcijai uz paciņas.

2

Tomātus un gurķus sagriež mazākos gabaliņos. Lociņus sakapā. Salātiem var pievienot arī šķēlītēs sagrieztu avokado vai vārītas olas.

3

Tuncim nolej šķidrumu (ja izmanto tunci eļļā, nolieto eļļu saglabā salātu pārliešanai).

4

Visas sastāvdaļas liek uz šķīvja, pārslaka ar eļļu un balzamiko etiķi, pievieno sāli, piparus un visu pārkaisa ar dīgstiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!