25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
bagete olīveļļa timiāns dekoram (ieteicams citrontimiāns) gorgonzolas siers vīģes medus
Pagatavošana
1
Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.
3
Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.
4
Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē.
5
Uz katras maizes šķēles liek sadrupinātu gorgonzolu, pāris vīģu šķēles, visu pārslaka ar medu un dekorē ar timiāna lapiņām.
Lai labi garšo!
Vakariņu idejasMātes dienas ēdieniKanapē un sviestmaizesMedusVīģesItāļu nacionālā virtuveTimiānsGorgonzola
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit