Foto: Shutterstock
Pikantais gorgonzolas siers lieliski sader ar sulīgajām vīģēm un medus saldmi. Mēs iesakām šo savienību izbaudīt uz grauzdētas bagetes šķēles, lai pārdesmit minūtēs radītu izcilu uzkodu izcilai ballītei.
25Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

bagete olīveļļa timiāns dekoram (ieteicams citrontimiāns) gorgonzolas siers vīģes medus

Pagatavošana

1

Uzkarsē krāsni līdz 220 grādiem grila režīmā. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Bageti slīpi sagriež aptuveni 2 cm platās šķēlēs, liek uz plāts, ar otiņu pārziež ar eļļu.

3

Liek krāsnī uz 4-5 minūtēm vai līdz brīdim, kad šķēlītes ir skaisti zeltainas.

4

Izņem šķēlītes no krāsns, nedaudz atdzesē.

5

Uz katras maizes šķēles liek sadrupinātu gorgonzolu, pāris vīģu šķēles, visu pārslaka ar medu un dekorē ar timiāna lapiņām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!