Foto: Privātais arhīvs

Ļoti vienkārši, visnotaļ veselīgi, turklāt tikai divas sastāvdaļas! Brīdinājums – šie cepumi nebūs kraukšķīgi, rudzu miltiem ir sava specifika. "Tasty" lasītājas Dārtas pieteikums recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka savu prosas plācenīšu recepti.

20Minūtes
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gkausētais siers1 glāzerudzu milti

Pagatavošana

1

Miltus un sieru samīca viendabīgā masā.

2

Izrullē mīklu plānā kārtiņā, izspiež cepumiņus un cep iepriekš sakarsētā krāsnī 180 grādos 5-7 minūtes.

3

Pirms cepšanas cepumiem var pārkaisīt rīvētu sieru, sēkliņas.

Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!

Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!

Vairāk par konkursu lasi te!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!