Veselīgās, gardās un ātrās banānu pankūkas svētdienu rītiem iesaka "Tasty" lasītājs Jānis, piedaloties recepšu konkursā, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Pankūku mīklai izmanto gatavus banānus, tos samīcot ar dakšu vai sablendējot un samaisot ar pilngraudu miltiem un olām, līdz iegūta viendabīga mīkla.
Mīklu ar karoti liek sakarsētā eļļa un apcep mazas pankūciņas – zeltainas no abām pusēm.
Pasniedz siltas ar gabaliņos sagriezto mango (lūk, video pamācība, kā šo eksotisko augli sagriezt bez liekas ķēpas).
Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!
Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!