"Tasty" lasītāja Jekaterina Sediha recepšu konkursam, kurā var laimēt noderīgu un ērtu pannu pankūku cepšanai, piesaka recepti pankūku rullīšiem ar krēmsieru un ikriem.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo pankūku mīklu. Olas sakuļ ar sāli un cukuru.
Pievieno eļļu un iekuļ.
Pievieno un iekuļ pienu.
Pa daļām pievieno un iekuļ miltus, līdz iegūta viendabīga mīkla bez kunkulīšiem.
Pannu uzkarsē, ieziež ar eļļu.
Ar kausiņu lej mīklu pannā, izlīdzina pa pannas virsmu un apcep pankūku no abām pusēm.
Turpina cept, līdz visa mīkla izmantota.
Pankūkas atdzesē.
Ieziež katru pankūku ar krēmsieru, satin ciešā rullītī.
Katru rullīti sagriež suši lieluma gabaliņos.
Gabaliņus liek uz šķīvja, dekorē ar ikriem un pasniedz.
Tu taču piekritīsi, ka panna ir viens no spēcīgākajiem "ieročiem" virtuves piederumu "arsenālā". Karbonādes, sacepumi, kotletes, pīrādziņi, mērces, sautējumi un pankūkas – tā vien šķiet, ka, liekot lietā izdomu, pannā var pagatavot teju visu!
Padalies ar saviem knifiņiem, kā tu liec lietā šo daudzveidīgo virtuves piederumu: līdz 1. martam pagatavo pannā savu mīļāko ēdienu – ceptu vai sautētu, grauzdētu vai šmorētu, pieraksti recepti, nofotografē gala rezultātu un atsūti mums. Ļoti iespējams, tieši tev uzspīdēs veiksme!