9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gspināti1 burkāns2 olas200 gliess biezpiens40 gcietais siers1 ķiploka daiviņa4 ĒKrudzu milti pēc garšassāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Burkānu nomizo, sarīvē, apcep pannā sakarsētā eļļā 5 minūtes.
2
Pievieno spinātus un cep vēl minūti, tad pannas saturu liek bļodā un atdzesē.
3
Pievieno pārējās sastāvdaļas, iemaisa mīklu.
4
Pannā sakarsētā eļļā ar ūdenī samērcētu karoti liek mīklas piciņas un apcep zeltainas pankūciņas.
5
Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un balzamiko krēmu.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit