Foto: Privātais arhīvs
Sulīgu un gardu "zaļo" biezpiena pankūciņu recepti brīvdienu brokastīm iesaka mūsu lasītāja Tatjana.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gspināti1 burkāns2 olas200 gliess biezpiens40 gcietais siers1 ķiploka daiviņa4 ĒKrudzu milti pēc garšassāls eļļa cepšanai

Pagatavošana

1

Burkānu nomizo, sarīvē, apcep pannā sakarsētā eļļā 5 minūtes.

2

Pievieno spinātus un cep vēl minūti, tad pannas saturu liek bļodā un atdzesē.

3

Pievieno pārējās sastāvdaļas, iemaisa mīklu.

4

Pannā sakarsētā eļļā ar ūdenī samērcētu karoti liek mīklas piciņas un apcep zeltainas pankūciņas.

5

Pasniedz ar bezpiedevu jogurtu un balzamiko krēmu.

Lai labi garšo!


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!